Artikler

Vis filtrering

17 resultater

Type artikkel
Velg område
17 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Rekorderstatninger etter innbrudd og tyveri

  Hittil i år er det rekorderstatninger etter innbrudd og tyverier, viser tall fra Finans Norge. Til sammen er erstatningene på 223 millioner kroner etter første kvartal i år, en økning på over 30 prosent sammenlignet med samme periode i fjor.

 2. Høring FG-790 - Kontroll av brannalarmanlegg

  FG ønsker alle velkomne til å delta på høringen av FG-790, en kontrollveiledning for brannalarmanlegg. Kontrollveiledningen er utarbeidet sammen med personer som til daglig driver med kontroll.

 3. Informasjon vedrørende ESS stenges for rapportskriving

  Overføring av data (migrering) fra ESS til FG-kontroll vil starte onsdag morgen denne uken. Dette er et varsel til alle som på en eller annen måte fortsatt er aktive i ESS.Påbegynte rapporter «Uferdige» må fullføres og publiseres i løpet av tirsdag. Planlagt rapportering i ESS etter gjennomført kontroll må fra onsdag morgen føres over til FG- Kontroll.

 4. Oppdaterte regler for nordisk produktregistrering

  De nordiske forsikringsforbundene - Svensk Föräkring, Finance Finland, Finans Norge og Forsikring & Pension - har oppdatert reglene for registrering av sikringsprodukter som anvendes til innbrudds- og tyverisikring