Artikler

Vis filtrering

18 resultater

Type artikkel
Velg område
18 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Driftsmeldinger , utvikling og status FG-kontroll

  Denne siden vil benytte til å informere om status utvikling og nye funksjoner for FG-kontroll. Vi ønsker å minske antall mailutsendelser og heller ha et sted vi legger ut status for utvikling, info om nye funksjoner eller annen relevant informasjon om FG-kontroll drift.

 2. Rekorderstatninger etter innbrudd og tyveri

  Hittil i år er det rekorderstatninger etter innbrudd og tyverier, viser tall fra Finans Norge. Til sammen er erstatningene på 223 millioner kroner etter første kvartal i år, en økning på over 30 prosent sammenlignet med samme periode i fjor.

 3. Høring FG-790 - Kontroll av brannalarmanlegg

  FG ønsker alle velkomne til å delta på høringen av FG-790, en kontrollveiledning for brannalarmanlegg. Kontrollveiledningen er utarbeidet sammen med personer som til daglig driver med kontroll.

 4. Informasjon vedrørende ESS stenges for rapportskriving

  Overføring av data (migrering) fra ESS til FG-kontroll vil starte onsdag morgen denne uken. Dette er et varsel til alle som på en eller annen måte fortsatt er aktive i ESS.Påbegynte rapporter «Uferdige» må fullføres og publiseres i løpet av tirsdag. Planlagt rapportering i ESS etter gjennomført kontroll må fra onsdag morgen føres over til FG- Kontroll.