Artikler

Vis filtrering

40 resultater

Type artikkel
Velg område
40 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Avfallsbedrifter

  Denne veiledning er etablert av Finans Norge Forsikringsdrift og FG Skadeteknikk og angir generelle minimumskrav som en avfallsbedrift normalt må ha etablert og dokumentert som grunnlag for å få etablert forsikring.

 2. Avfallsbeholdere

  Sikker plassering av avfallsbeholdere er avgjørende. Over halvparten av brannene i avfallsbeholdere er påsatt, og mange bygningsbranner starter ved at det tar fyr i papir, eller annet brennbart materiale som står inntil yttervegg.

 3. Driftsmeldinger , utvikling og status FG-kontroll

  Denne siden vil benytte til å informere om status utvikling og nye funksjoner for FG-kontroll. Vi ønsker å minske antall mailutsendelser og heller ha et sted vi legger ut status for utvikling, info om nye funksjoner eller annen relevant informasjon om FG-kontroll drift.

 4. Batteri i restavfall

  Visste du at brukte batterier aldri skal kastes i restavfallet? Batterier som feilaktig kastes i restavfallet utgjør en brannrisiko – i avfallsbeholdere, under avfallstransport og på gjenvinningsanlegg. Så hva skal du gjøre?

 5. Kontrollveiledning for brannalarmanlegg

  Formålet med kontrollveiledningen er å avklare forventinger til kontroller som gjennomføres av automatiske brannalarmanlegg, herunder omfang, avviksvurdering og anleggsvurdering. Dette vil være med å bidra til at kontrollen blir så lik som mulig, uavhengig av hvem som har utført kontrollen.