Artikler

Vis filtrering

18 resultater

Type artikkel
Velg område
18 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Avfallsbeholdere

  Sikker plassering av avfallsbeholdere er avgjørende. Over halvparten av brannene i avfallsbeholdere er påsatt, og mange bygningsbranner starter ved at det tar fyr i papir, eller annet brennbart materiale som står inntil yttervegg.

 2. Søpla tar fyr

  Påsatt brann er den viktigste enkeltårsaken til brann i kommunale bygg, og står for mer enn halvpartene av brannene. Finans Norge Forsikringsdrift står sammen med forsikringsselskapene bak en ny veileder som skal bidra til færre branner i kommunale bygg.

 3. Kontrollveiledning for brannalarmanlegg

  Formålet med kontrollveiledningen er å avklare forventinger til kontroller som gjennomføres av automatiske brannalarmanlegg, herunder omfang, avviksvurdering og anleggsvurdering. Dette vil være med å bidra til at kontrollen blir så lik som mulig, uavhengig av hvem som har utført kontrollen.

 4. Overspenningsvern

  Ordningen ble trukket tilbake 31.12.2017. Tidligere godkjente overspenningsvern kan finnes ved å velge "utløpte" fra rullgardinmenyen "Vis":

 5. Varme arbeider

  Skadeforsikringsselskapene i Norge har sammen med Norsk brannvernforening etablert kompetanseordning for yrkesutøvere som utfører varme arbeider på tilfeldig arbeidsplass.