Publisert:

FG-900:2 Sertifisering av personell

For sertifisert personell er det krav til resertifisering etter en periode på 5 år. Man må stille opp til en enklere «Multiple Choice»-prøve for å vise at man er oppdatert på siste standarder og forskrifter. Etter bestått prøve må man søke resertifisering ved å vise til praksis for aktuelt sertifiseringsområde.

Mulitple choice-test. Foto.
Foto: thejournal.ie

Det blir tilbudt et oppdateringskurs for å gjennomgå endringer og oppfriskning i forhold til tidligere avlagt eksamen. De som ikke føler behov for dette kan stille direkte opp til resertifiseringsprøve.

FG-sprinklerkonferansen 2017 den 21. mars vil det bli orientert nærmere om kurstilbud, prøve og sertifisering.

Det er foreløpig satt opp to datoer for resertifisering, en i Oslo og en i Haugesund. Avhengig av etterspørsel vil det bli arrangert resertifisering i andre byer og på flere datoer.

Det er ikke utviklet en nettbasert løsning for resertifisering.

Du finner nødvendig informasjon og påmelding på følgende nettside: https://www.teknologisk.no/Kurs-opplaering/Kurs/Brannsikkerhet/Sprinkler/Re-sertifisering-innen-FG-900

Dersom ditt sertifikat utløper før du har gjennomført en resertifisering ber vi deg om å ta kontakt med fgbrann@finansnorge.no, for å forlenge utløpsdato i ESS.

 

Illustrasjonsbilde: thejournal.ie