Design and Installation of Automatic Sprinkler Systems to FM Globals Standards

Utvikling av kurstilbud er et prioritert område for FG. Grunnleggende kurs har stor suksess men også videregående prosjekterende har hatt stor nytte av NFPA-kursene som er arrangert av Tyco i Sverige. 

FM Global ble introdusert på Sprinklerkonferansen 2016, og en videre oppfølging er at Teknologisk Institutt i Haugesund tilbyr kurs for videregående i samarbeide med FM Global den 1. til 2. juni 2016.

Har du relativt gode engelskkunnskaper vil dette kurset gi deg en unik mulighet til å øke din faglige dyktighet, komme nærmere inn på FM og det de representerer. Om du blir involvert i et FM-prosjekt er det viktig og nødvendig at du har grunnleggende kunnskaper om FM. 

Etter endt kurs vil du få et deltagerbevis , men ulike tilleggskurs som vil bli tilbudt etter hvert vil ikke være del av sertifiseringen og bli nevnt på sertifikatet. Imidlertid vil man kunne henvise til ulike kurs for å vise til grunnleggende kunnskaper.

Du finner all info om kurs og påmelding på følgende link: FM Global kurs

På nettsiden til FG finner du presentasjonen til FM Global sammen med alle andre presentasjoner fra årets sprinklerkonferanse som hadde rekordstor deltagelse. Konferansen for 2017 blir den 21. og 22. mars på Radisson Blu Hotell Gardermoen.

Teknologisk Institutt, in partnership with FM Global, are running a two day course for those involved in the design and installation of sprinkler systems based on FM Global standards.

The course is in English and all documentation will be in English

Who should attend?

The course is aimed at anyone involved in the design and installation of sprinkler systems based on FM Global standards. Examples of roles the course is aimed at:

  • Sprinkler contractors
  • Project managers - planners
  • Insurance agents - technical inspectors / controllers
  • Anyone closely involved with new sprinkler installation projects.