Publisert:

Tidligere meldt status

Her ligger tidligere publiserte feilmeldinger i logg. Disse slettes etter en tid, men er mulig å søke i en periode. 

 

07.02.2020 07:45

Flere av brukerne av systemet har meldt om treghet i FG-kontroll. Vi har forsøkt å fjerne noen av årsakene til dette. Dere vil derfor ikke få opp kundelisten eller listen med anlegg på forsiden, dere må starte med å søke opp kunde navn eller adresse for å få opp forslag og resultat. Dere vil få mulighet til å søke opp gule, grønne og røde anlegg, men denne funksjonen må utviklere jobbe litt med før er på plass igjen. 

06.02.2020 11.00 

Feilen er løst kl 12.00!

Det er ikke mulig å søke etter adresse i feltet foretakets anlegg/anlegg på oversiktssiden. Vi jobber med å løse problemet. 

oversiktsbilde.utklipp.fgkontroll.foto

 

03.02.2020 09:30 - Løst!

Det meldes fra om at det ikke er mulig å velge forsikringsselskap ved registrering av kontroller i dag. Vi jobber med å løse problemet. Dette har høy prioritet. 

30.01.2020 13:00

Det meldes i fra om problemer med avvikslukking og elkontroll for enkelte adresser. Meldingen man får er "henter informasjon om bygning", men det skjer ikke mer. Vi legger snart ut en fix for dette problemet, men det er ønskelig at dere sender info om hvilke adresser og installasjoner dette gjelder om dere opplever det samme. Dette er feil i posisjonsdata i Norkart som vi jobber med å få rettet opp mot FG-kontroll. 

20.01.2020 13:48

Viktig informasjon:

Chrome er foretrukne nettleser ved bruk av FG-kontroll. Vi ser det kan være utfordring med kartløsningen ved bruk av nettleser Edge. Det vil være treghet eller man opplever å ikke komme seg videre med registrering av kontroller og avvikslukking. Vi jobber med å løse dette.

14.01.2020 12:41

Vi har en visning feil i bygg/anlegg når og feltet kontrollintervall. Når man forsøker å endre en kontrollintervall vises ikke dette i bygg/anleggsiden. Det vil komme en tekst som bekrefter at feltet er endret. Vi vil snart legge ut en fix for denne feilen. Feltet endres og dere kan gå videre med kontrollen, kun visning på denne siden som ikke oppdateres. 

08.01.2020 16:00 

Det er noe problemer med kommuner og fylker i kartfunksjon mot eksisterende anlegg i FG-kontroll etter kommunesammenslåingen.  Dette kan skape enkelte problemer med registrering av elkontroller og avvikslukking. 

Enkelte anlegg vises ikke når man søker på adresse, men man vil kunne se de når man søker opp kunde/eier. 

Vi har nå lagt ut en "onboarding" side som vil hjelpe med å konvertere tidligere adresser, kommunenr, g.nr/b.nr over til ny oppdatert informasjon. 

Veiledning og info i pdf.