Publisert:

FG-kontroll for sprinklersertifiserte

Tilgang til FG-kontroll

FG-kontroll er navnet på databasen hvor det skal registreres kontrollrapporter for flere type sikringsanlegg.

 

Utlkipp.forside.fgkontroll.foto

Hvem har tilgang?

Eier av anlegget har tilgang til FG-kontroll for å ha oversikt over sine registrerte opplysninger og anledning til å bestille ny kontroll.

Forsikringsselskaper og forsikringsmeglere har tilgang til FG-kontroll. Sertifisert og godkjent personell og foretak iht. FG-ordningene har tilgang til FG-kontroll. Det er kostnadsfritt å registre seg inn i systemløsningen. 

Vi gjør endringer i systemløsningen fortløpende, det kan være en knapp er fjernet, visning av data ikke lenger er synlig men må søkes opp før det vises i lister og nedtrekksfelt. Dette gjør at noen av veiledningen ikke alltid viser samme info/bilde som dere faktisk ser. Sjekk gjerne ut om vi har informasjon om dette via vår statusside, eller send oss en mail: fg@fgkontroll.no.

Systemløsningen FG-kontroll

Brukerveiledning FG-kontroll for sprinkler

Spørsmål?

Send e-post til fg@fgkontroll.no / ingrid.skaanseng@finansnorge.no, +47 90 56 22 88

 

FG-kontroll for forsikring

Systemløsningen FG-kontroll er forsikringsselskapenes tiltak. FG-kontroll administreres av Finans Norge Forsikringsdrift - FG, og gir status om utført kontroll. FG-kontroll benyttes også til å sende forespørsel på kontroll. Forsikringsselskapene vil påvirke sine forsikringskunder innen privat, næring og landbruk til å gjennomføre elkontroll. FG-kontroll skal også inneholde...