Informasjon vedrørende ESS stenges for rapportskriving

Sprinkleranlegg i tak

VIKTIG MELDING til sprinklersertifiserteInformasjonen er også sendt som epost til alle registrerte med sprinklersertifisering i FG-kontroll 27.09.2021

FG-kontroll vil inneholde alle tidligere data og rapporter som finnes i ESS. Du vil ikke miste nylig fullførte eller historiske rapporter. Tidligere rapporter vil bli tilgjengelige med samme søkefunksjoner i FG- Kontroll som vi er vant med i ESS, vi beregner at dette er på plass i løpet av uken.

Fra onsdag morgen kan det derved bli begrensede muligheter for å søke opp tidligere rapporter en kort periode til systemet fungerer som planlagt.

Vi har lenge signalisert at ESS stenges ned for rapportskriving, men vi har ikke kommet med en eksakt dato fordi dette er en komplisert operasjon hvor fremdriften er avhengig av en rekke faktorer. Vi ser at det er få uferdige rapporter i ESS og vi har en tidsbegrenset mulighet til å benytte utviklerne som har vært involvert i prosessen, derfor har det vært nødvendig for oss å beslutte iverksetting av migrering på kort varsel.  

For de som er usikre på det nye systemet har vi gjennomført en første bruker opplæring, du finner opptak av kurs og kompendier på følgende lenke:

Veiledning

Vi vil tilby en oppfølging med et nettbasert arrangement hvor vi vil komme med presentasjoner og gå «live» i FG- Kontroll.

Møtet er åpent førstkommende fredag 1. oktober kl 12.00-14.00

Her vil vi vise hvordan man kommer seg i gang i systemløsningen og svare på spørsmål. 

Det vil bli gjort opptak av møtet i Teams

Link til arrangementet: 

Klikk her for å delta i møtet

Forstår at denne meldingen kan komme på et ubeleilig tidspunkt for noen – ta gjerne kontakt, vi vil bistå så godt det lar seg gjøre.