Tidligere arrangementer

Infoseminar om FG-kontroll 3. juni i Brumunddal

3. juni holdt forsikring og FG et infoseminar om elkontroll. Seminaret ble holdt i Mjøstårnet i Brumunddal.  (Datoer for infoseminar andre deler av landet kommer vi snart tilbake til)

13 mar

FG-sprinklerkonferansen 2019

Takk til alle påmeldte, foredragsholdere og utstillere. Konferansen er fulltegnet og vi er i gang med mange dyktige innledere på  Radisson Blu Airport Hotel . Under er alle presentasjoner og bilder fra konferansen.

Elkontrollkonferansen 2018

18. og 19. april ble det holdt konferanse med fokus på elsikkerhet og jobben med å være elkontrollør på Radisson Blu Airport Hotel på Gardermoen. FG takker Ingunn Skaalen, SpareBank 1 Forsikring for en god møteledelse og takker alle forelesere for nyttige...

Sprinklerkonferansen 2018

14. og 15. mars på Radisson Blu Airport Hotel Gardermoen. FG Skadeteknikk ved møteleder Stine Neverdal ønsket velkommen til det store arrangementet med ny deltakerrekord med over 230 deltakere og 20 utstillere hvor temaet var "Fremtiden er digital!"...

21 mar

FG-sprinklerkonferansen 2017

Velkommen til årets sprinklerkonferanse på Radisson på Gardermoen. Flere internasjonale eksperter kommer. Dette blir FGs største arrangement noensinne.  

FG-sprinklerkonferansen 2014

FG-sprinklerkonferansen 2014 arrangeres 19. og 20. mars på Radisson Blu Airport Hotel på Gardermoen.  Program sprinklerkonferansen 2014 Deltakerliste 2014 Det var 160 deltakere til stede på arrangementet.