Tidligere arrangementer

20 sep

Høstmøte LBK 2021

Velkommen til LBKs høstmøte 2021. Vi gleder oss til å treffes igjen og inviterer til  to dager med variert program og  faglig påfyll på Hadeland og Toten.

07 sep

Risk Management hos BI Oslo

Kurset passer for både beslutningstakere og rådgivere innen alle bransjer og organisasjoner, både offentlige og private.  Påmelding, snarlig. 

FG-kontroll innføring for forsikring 17. juni

17.6.2020 ble det holdt kurs for forsikringsselskapene i FG-kontroll. Det ble gitt en orientering om ny kontrollordning for sprinkleranlegg, info om elkontrollordningen og en innføring i bruk av systemløsningen FG-kontroll. 

11 mar

FG-sprinklerkonferansen 2020

Sprinklerkonferansen ble arrangert 11. og 12. mars på Radisson Blu Airport Hotel Gardermoen.

Infoseminar om FG-kontroll 3. juni i Brumunddal

3. juni holdt forsikring og FG et infoseminar om elkontroll. Seminaret ble holdt i Mjøstårnet i Brumunddal.  (Datoer for infoseminar andre deler av landet kommer vi snart tilbake til)

30 apr

FG-kontroll webinar for elkontrollører

Det ble holdt opplæring i ny versjon av FG-kontroll for elkontrollører 30. april 2021. Kurset ble holdt via Microsoft Teams.  Se opptaket av webinaret her. 

13 mar

FG-sprinklerkonferansen 2019

Takk til alle påmeldte, foredragsholdere og utstillere. Konferansen er fulltegnet og vi er i gang med mange dyktige innledere på  Radisson Blu Airport Hotel . Under er alle presentasjoner og bilder fra konferansen.

Elkonferansen 2021

Elkonferansen 2021 utsettes på ubestemt tid grunnet dagens situasjon.

Elkontrollkonferansen 2018

18. og 19. april ble det holdt konferanse med fokus på elsikkerhet og jobben med å være elkontrollør på Radisson Blu Airport Hotel på Gardermoen. FG takker Ingunn Skaalen, SpareBank 1 Forsikring for en god møteledelse og takker alle forelesere for nyttige...

Sprinklerkonferansen 2018

14. og 15. mars på Radisson Blu Airport Hotel Gardermoen. FG Skadeteknikk ved møteleder Stine Neverdal ønsket velkommen til det store arrangementet med ny deltakerrekord med over 230 deltakere og 20 utstillere hvor temaet var "Fremtiden er digital!"...

21 mar

FG-sprinklerkonferansen 2017

Velkommen til årets sprinklerkonferanse på Radisson på Gardermoen. Flere internasjonale eksperter kommer. Dette blir FGs største arrangement noensinne.